ДРОГЕРИЯ ОРТОПРАЙМ

Ексклузивен представител на medi® за България

Ние обичаме това, което правим

Изцяло отдадени на работата ние от Ортопрайм не спираме да се развиваме и да помагаме на пациентите си!

Нашата цел

Нашата цел е да помагаме все повече на нашите пациенти според техните индивидуални нужди до тяхното пълно излекуване.

Дрогерия ортопрайм София
ОРТОПРАЙМ И ПРОДУКТИТЕ НА MEDI

Дрогерия Ортопрайм

Дружество Ортопрайм ООД е основано през 2019г. и е специализирано в областта на ортопедични изделия за повишаване стабилността на различни отдели на човешкото тяло.

Нашата гама от продукти включва компресивни чорапи, ортези за консервативно и следоперативно лечение на ортопедични травми и заболявания . Компресивни чорапи след операция на вени и голям брой продукти, които осигуряват подходяща подкрепа по време на лечението. Подпомагат запазването и възстановяването на здравето на цялостния двигателен апарат.Фокусът е винаги върху пациента.Поради тази причина нашият отдел за изследвания и развитие работи в тясно сътрудничество с нашите партньори в медицината и технологията на ортопедията. Разработваме иновации за по-добро качество на живот. Това е най-големият ни стимул - научно обоснован и на високотехнологично ниво.
Play Video about Технология mediven

mediven® - Съвременно лечение на вени и отоци

medi мисли за здравето на вените и лечението на отока докрай. Продуктите на mediven са предназначени да осигурят комфортно лечение. Всеки чорап е съобразен с нуждите на пациентите до най-малкия детайл.
Пускане на видеото

medi по-независим, продуктивен и удовлетворяващ живот.

Запознайте се по-детайлно с работата на medi в нашата страница изцяло отдадена на фирмата.