1920

Фирма medi базирана в Байройт, Германия, един от водещите световни производители на медицински помощни средства е вече и в България.

medi се ангажира да помага на хората по целия свят да живеят по-независим, продуктивен и удовлетворяващ живот! Като същевременно се справят с проблемите на кръвообращението, лимфата и амбулаторните проблеми. medi заема сериозно позицията си на световен лидер с марките medi, mediven, igli, CEP и circaid. Също така инвестира в изследвания, образование и иновации и предоставя най-новите технологии, които позволяват на нашите пациенти не само да се справят с предизвикателствата, но и да се наслаждават на живота в най-голяма степен.

меди-българия-70-години
фирма-меди-70-години

medi с над
70-годишен опит

Следвайки мотото „medi. Чувствам се по-добре”, около 3000 служители по целия свят помагат на хората да повишат качеството си на живот. Независимо дали става дума за болки в гърба, скъсани връзки по време на спорт, разширени вени, изкривени или плоски стъпала или хронични рани. Продуктите и концепциите за лечение на medi допринасят за успех в лечението на много заболявания и неразположения.

В полза на пациента

Хората се чувстват по-добре с medi

Действайки като катализатор между медицинската индустрия и специализираните търговци на дребно, medi разработва подходящи средства за лечение в полза на пациента. Гамата от медицински услуги включва медицински компресивни чорапи, адаптивни средства за компресия, опори, ортези, чорапи за профилактика на тромбоза, компресионно облекло и ортопедични стелки за обувки. Тази селекция от продукти може да се намери в почти всеки медицински специализиран магазин (особено магазини за медицински консумативи) в Германия и в над 90 страни по света. От 2019 година можете да откриете продуктите на medi в Дрогерия Ортопрайм.