1917

medi - Водещ производител на ортопедични продукти

С голяма радост ви представяме medi, един от водещите световни производители на ортопедични продукти.

medi е компания с богата история и непреклонна посветеност към подобряване качеството на живот на хората. Не само че предлагат широка гама от продукти, включително компресивни чорапи и чорапогащници, ортопедични колани и ортези, но и непрекъснато инвестират в научни изследвания и развитие на нови продукти.

Всеки продукт на medi е проектиран със специално внимание към детайлите и персонализираната грижа за пациентите. Те разбират, че всеки пациент е уникален, и затова предлагат индивидуални решения, които помагат на хората да възстановят и поддържат здравето и комфорта на своите крайници.

меди-българия-70-години
фирма-меди-70-години

medi с над
70-годишен опит

Марката medi проследява своите корени до 1917 година в Германия, когато компанията е основана като малка производствена операция. С течение на времето и благодарение на своите иновации и непрекъснато стремеж към качество, medi е превърнала малката работилница в световен лидер в областта на ортопедичните продукти.

Сега medi е глобална организация, представена в над 90 страни по света. Въпреки своя глобален обхват, компанията остава верна на своята мисия да подобрява живота на хората, предлагайки висококачествени, иновативни ортопедични продукти.

Дрогерия Ортопрайм

Официален представител на medi за България от 2019г. година насам

 Ние вярваме в качеството и иновациите, които medi предлага, и сме посветени на предоставянето на техните висококачествени ортопедични продукти на нашите клиенти.

За тези няколко години на партньорство, ние успяхме да помогнем на множество хора да подобрят своето здраве и комфорт, предлагайки продукти като компресивни чорапи, ортези и протези от medi. Ние продължаваме да се стремим към предоставяне на най-добрите ортопедични решения за нашите клиенти и да подкрепяме мисията на medi за подобряване на качеството на живот